Waarneming tijdens afwezigheid

Helaas kan ik niet 24u 7 dagen per week werken. Daarom draai ik samen met mijn collega de diensten en spreekuren. We werken week op en af. Om de continuïteit te waarborgen zal er een vaste waarneemster binnen mijn praktijk werkzaam zijn.

Kirsten Hamoen-Stuyts is met zwangerschapsverlof en verwacht in juni 2020 haar eerste kindje.

Hierdoor neemt Kim Baez Mejia-Voorend de waarneming over van Kirsten gedurende haar verlof en vakanties.

Kim stelt zichzelf voor;

Waarneming tijdens zwangerschapsverlof van Kirsten.

Nu Kirsten heerlijk aan het genieten is van haar zwangerschapsverlof, neem ik waar voor haar tijdens haar afwezigheid. Dat betekent dat je mij de komende tijd weer vaker kan gaan tegenkomen. Nu ben ik voor velen van jullie al een bekend gezicht gelukkig, omdat ik alweer bijna een jaar regelmatig waarneem met veel plezier tijdens afwezigheid van Glenda of Kirsten.

Ik kijk er naar uit om jullie samen met Glenda de komende tijd te mogen begeleiden tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Tot snel,

groeten Kim.

 

Kirsten Stuyts stelt zichzelf voor:

Hallo allemaal,

Ik wil mezelf even voorstellen, mijn naam is Kirsten Stuyts.

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de verloskunde academie te Rotterdam.
Verloskundige, het vak wat ik al wilde beoefenen vanaf jongs af aan. Het begeleiden van de aanstaande moeders en vaders is het bijzonderste wat er is. De transitie naar ouderschap, een prachtig proces waar ik graag bij wil helpen.
Wat ik verder heel mooi vind aan verloskunde, is het contact wat je met mensen hebt, de band en het vertrouwen wat je opbouwt en waaraan je werkt. Het aansluiten bij jullie wensen en behoeften, is zeker iets wat ik nastreef. Het samen toewerken naar een positieve ervaring is voor mij erg belangrijk. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een goede relatie ontstaat tussen professioneel en gezelligheid en dat is denk ik ook wat mij kenmerkt.

Ik heb ontzettend veel zin om in Spijkenisse en Rozenburg aan de slag te gaan. Jullie zullen mij vast in de praktijk tegen komen. Ik hoop veel van jullie te mogen ontmoeten!

Groetjes, Kirsten